Reka izbacila telo beogradskog mladića

Alo 30.12.2016 17:42
Reka izbacila telo beogradskog mladića


Telo Dragutina Radovanovića (17) nađeno je pre više od dve nedelje na levoj obali Dunava, i posle potvrde identiteta, on je u ponedeljak sahranjen na Bežanijskom groblju.Dragutin je nestao 25. oktobra uveče, kada je poslednji put viđen kod Doma omladine. Uputio se ka Novom Beogradu, a zatim je nekoliko minuta kasnije, svojoj devojci poslao sms poruku u kojoj je nagovestio samoubistvo. Njegov telefon od tada je bio isključen, a porodica, majka i sestra sumnjale su da je skočio sa Brankovog mosta.

- Ribari su policiji rekli da su te noći videli mladića kako je skočio sa mosta - rekla je nedavno dečakova majka za "Blic".

Sestra Teodora Savić, kaže da su od to gdana svi bili u strepnji, iz sekunde u sekund čekajući vesti od policije.

Na Fejsbuku je uputila apel svima koji su ga primetili kobne noći. Oblepila je Beograd plakatima u kojima je tražila pomoć da pronađe brata.

- Pre dvadeset dana su nas pozvali iz policije. Rekli su nam da je na levoj strani Dunava, kod Pančevačkog mosta pronađeno telo mladića koje bi po opisu moglo da odgovara Dragutinu. Telo je odmah poslato na obdukciju, a čekala se i potvrda identiteta preko DNK testova. Prošle nedelje je potvrđeno da je u pitanju Dragutin, i onda smo organizovali sahranu. Ne znamo još tačan uzrok smrti, jer je to nalaz koji stiže u tužilaštvo. Mi smo svi bili organizovani oko sahrane, i još niko nije otišao do tužioca - kaže Teodora.

Ona kaže i da je Dragutin sahranjen u prisustvu porodice, familije i drugova iz osnovne škole.

- Jako nam je teško, ali smo sada, kada je telo nađeno, smireniji. Ti dani, dok telo nije nađeno bili su najgori, najteža strepnja. Sada bar znamo šta se desilo, kamo sreće da se ta tragedija uopšte nije desila i da je naš Dragutin živ - kaže sestra Teodora.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak