Kajli Minog: Teško sam se pomirila sa činjenicom da neću moći da budem mama

Kurir 21.12.2016 20:01
Kajli Minog: Teško sam se pomirila sa činjenicom da neću moći da budem mama


Nakon što joj je 2005. s 36 godina dijagnostikovan rak dojke morala je da uzme u obzir različite opcije kad su deca u pitanju jer joj je tada rečeno da ne pokušava da postane majka prirodnim putemKajli Minog nikad nije skrivala da joj je želja da zasnuje porodicu i da bude majka, ali nakon što joj je 2005. s 36 godina dijagnostikovan rak dojke morala je da uzme u obzir različite opcije kad su deca u pitanju jer joj je tada rečeno da ne pokušava da postane majka prirodnim putem.

U razgovoru za časopis The Sunday Times pevačica je priznala da je dugo maštala o tome kako bi njena deca izgledala, ali vremenom je postala svesna toga da ih možda nikad neće imati.

"Pretpostavljam da svi imaju viziju o tome kako bi njihova deca mogla da izgledaju, hoće li biti dečak ili devojčica, šta će svoje videti u njima. To je tužno, ali trebalo mi je neko vreme da se suočim s time da možda to nikad neću doživeti", otvorila je dušu Kajli.

Situacija u kojoj se našla naterala ju je da se suoči s tim.

"Kada te rak napadne, moraš uzeti u obzir sve to. Verujte mi, u jednom trenutku dođete do tačke kada vam neko kaže: "Pa, postoji puno opcija", a vi poželite da vrištite. Naravno da je sjajno što postoje. Divno je to! Ali kad se nosite s drugim problemima i oduzete su vam stvari koje ste nekad uzimali zdravo za gotovo, drugačije gledate na njih", objasnila je pevačica.

Ali dok mašta o majčinstvu, uživa da bude tetka svojim sestrićima. Kajli se muzici i nastupima vratila ubrzo nakon mastektomije i ostalih lekarskih tretmana. U to vreme je često znala da istakne da ju je spasila isključivo njena intuicija jer su joj lekari postavili pogrešnu dijagnozu.


Nakon što je napipala kvržicu rekli su joj da je sve u redu, ali ona je insistirala na još jednom pregledu koji joj je, kako danas zna da kaže, spasao život.

"Bilo mi je jako teško, ali bila sam uverena da je moja bolest poruka ljudima da se brinu za sebe. Nisam ovde da bih plašila ljude, već da poslužim kao primer da se bolest može dogoditi svakome. Moramo biti pažljivi", zaključila je jednom prilikom.

Otkako se uspešno izlečila, Kajli je posvećena borbi protiv te zloćudne bolesti, pa je inspiracija mnogim ženama širom sveta koje su se našle u njenoj situaciji.


Pevačicu su godinama povezivali s brojnim muškarcima kao što su Andres Velenkoso, Majkl Hačins, Leni Kravic, Nik Kejv i model Džejms Guding, pet je godina provela u vezi s Olivijeom Martinezom, ali čini se da je sreću pronašla s 19 godina mlađim Džošuom Sasom, britanskim glumcem, s kojim je u vezi 14 meseci.

Iako uživaju u vremenu koje provode zajedno, par je odlučio da se neće venčati dok u Australiji ne budu ozakonjeni istospolni brakovi.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak