Potresna ispovest pop zvezde: Zlostavljali su me u domu za decu

Stil magazin 25.11.2016 23:41
Potresna ispovest pop zvezde: Zlostavljali su me u domu za decu


Rebeka Ferguson, britanska pevačica i zvezda X faktora, doživela je emotivni krah u emisiji "Loose Women" u kojoj je otkrila da je kao dete bila seksualno zlostavljana.Britanska pevačica i kantautorka Rebeka Ferguson "slomila se" emotivno i u suzama u emisiji "Loose Women" otkrila da je kao dete bila seksualno zlostavljana.

Zvezda X Factora, kojoj je 2010. za dlaku izmakla pobeda, ispričala je po prvi put da je kao osmogodišnja devojčica bila žrtva nasilja. Slomila se, rasplakala i rekla da se zbog tog incidenta osećala "prljavo", piše britanski Mirror.

Zajedno s voditeljkama i drugim gošćama komentarisala je nasilje nad decom i rekla:

"To je važna tema, a znam jer sam i sama to prošla kao dete. Bila sam seksualno zlostavljana dok sam bila u domu za decu. Nikad to nisam rekla, ovo je stvarno čudno. Nikome nikad nisam pričala o tome, osim jednoj prijateljici. Ali, sad sam pokrenula internet stranicu na kojoj se o tome može raspravljati. Želim da žene mogu otvoreno da pričaju o svojim problemima."

Manekenka i fotografkinja Peni Lankaster, koja je takođe bila gošća u studiju, komentarisala je da Rebeka hrabra što se otvorila na televiziji uživo.

Govoreći o posledicama zlostavljanja u čije detalje nije ulazila, rekla je: "To jako utiče na samopouzdanje, kako dozvoljavate da se muškarci prema vama ponašaju, šta osećate prema sebi i šta očekujete od ljudi kako bi trebalo da se ponašaju prema vama."

Priznala je da je trebalo da prođu godine dok ponovno nije stekla samopouzdanje, a nije odlazila psihoterapeutu.

Ferguson je nedavno priznala da uopšte ne izlazi jer ne veruje muškarcima, što nije ni čudno s obzirom na šok koji je doživela. U razgovoru za magazin Closer 30-godišnjakinja je ispričala da je ostala trudna sa danas dvogodišnjom ćerkom samo pet meseci nakon početka veze. Međutim, kad je to rekla svom dečku, tati male Arabele, čije ime nije htela da otkrije, on ju je odmah ostavio i još joj saopštio da ima drugu devojku.

Rebeka je trudnoću i sve ostalo prošla sama.

"To mi je jednostavno ubilo poverenje u muškarce. Ne mogu da izlazim. Nisam godinama bila na sastanku. Romantična sam i još uvek verujem u ljubav, ali stalno doživljavam razočaranja", rekla je Rebeka.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak