Nervni slom je bio neminovan: Kanje Vest se konačno oseća bolje

Story 24.11.2016 23:44
Nervni slom je bio neminovan: Kanje Vest se konačno oseća bolje


Nakon dramatične hospitalizacije Kanje Vest se konačno oseća bolje.Kako izvori bliski porodici Kardašijan navode, Kanje se oseća mnogo bolje.

Nakon što je hitno prebačen u bolnicu u ponedeljak uveče, tridesetdevetogodišnji američki reper je na putu potpunog oporavka.  

Vest će ostati na psihijatrijskom odeljenju dok se u celosti ne bude oporavio od nervnog sloma koji je doživeo pre samo nekoliko dana. Tome je prethodio niz javnih ispada u kojima je Kanje otvoreno vređao neke od svojim najbližih prijatelja, otkazivao turneje, napuštao koncerte posle samo nekoliko pesama...

- Nervni slom je bio neminovan, stres, anksioznost, paranoja, samo je pukao! Znakova je bilo svuda, već dugo se nije bio sam svoj, ne znam kako to nismo primetili - navodi izvor." 

Vesti o Kanjeovom psihičkom krahu zatekle su Kim u Njujorku, odakle se, vidno uznemirena, prvim letom vratila za LA. Od tog momenta neprestano je uz svog muža. 

Prema trenutnim informacijama reper će Dan zahvalnosti proslaviti u bolničkom krevetu. Uprkos pozitivnijim dijagnozama, doktori još uvek nisu spremni da ga puste na kućno lečenje. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak