Đorđević: Imamo zacrtan cilj i znamo šta nas čeka

Novosti 22.11.2016 18:27
Đorđević: Imamo zacrtan cilj i znamo šta nas čeka


Žreb grupa je samo jedan od detalja koji, međutim, ne odlučuje mnogo toga. Mi takmičenje na Evropskom šampionatu sagledavamo u celini, jer se naši potencijalni protivnici nalaze u svim grupama, kaže ĐorđevićSelektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je danas da njegova ekipa zna šta je čeka na Evropskom prvenstvu 2017. godine i dodao da mora da odigra dobro od početka turnira, kako bi zauzela što bolju poziciju pred eliminacije.

Žrebom u Istanbulu danas je odlučeno da će Srbija na Evropskom prvenstvu 2017. godine igrati u Grupi D u Istanbulu protiv domaćina Turske, Velike Britanije, Rusije, Letonije i Belgije.

"Žreb grupa je samo jedan od detalja koji, međutim, ne odlučuje mnogo toga. Mi takmičenje na Evropskom šampionatu sagledavamo u celini, jer se naši potencijalni protivnici nalaze u svim grupama. Imamo zacrtan put i znamo šta nas čeka. Treba se dobro pripremiti za takmičenje, odigrati dobro od početka i zauzeti što bolju poziciju pred eliminacione utakmice, jer dobro znamo da su ukrštanja često veoma važan faktor kada je u pitanju put do same završnice", rekao je Đorđević za sajt KŠ.

EP će biti održano od 31. avgusta do 17. septembra, a plasman u osminu finala obezbediće po četiri prvoplasirane ekipe iz svake grupe.

Osim u Turskoj, grupna faza igraće se i u Rumuniji, Finskoj i Izraelu, a završnica će se održati u Istanbulu, u Sinan Erdem areni.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak