Selene Gomez o borbi protiv bolesti: Imala sam sve, a iznutra sam bila slomljena

Hello 21.11.2016 23:55
Selene Gomez o borbi protiv bolesti: Imala sam sve, a iznutra sam bila slomljena


Selena Gomez se zaplakala dok je na dodeli American Music Awards govorila o svojoj žestokoj borbi protiv bolestiNakon što joj je uručena nagrada za pop/rok umetnicu godine, 24-godišnja zvezda je održala dirljiv govor o zdravstvenim problemima koji su uzrokovali njenim povlačenjem sa scene, koji je objavila ranije ove godine.

Selena se hrabro obratila okupljenima u “Majkrosoft teatru” u Los Anđelesu.

Na ovoj pozornici sam 2014. prvi put zaista bila 100 posto iskrena sa vama. Mislim da nije preterano reći da većina vas zna mnogo o mom životu, bez obzira da li se to meni dopadalo ili ne. Morala sam da prestanem s tim, jer sam imala sve, a iznutra sam bila potpuno slomljena – govorila je Selena glasom koji je podrhtavao od emocija.

Ove dirljive i moćne reči došle su tri meseca nakon što je Selena otkrila da zbog njene borbe sa anksioznošću, napadima panike i depresijom u potpunosti prekida svoju svetsku turneju da bi se fokusirala na svoje mentalno i fizičko zdravlje.

Selena je objasnila da su problemi nastali kao rezultat jedne druge borbe, njene bitke sa lupusom, hroničnom autoimunom bolešću, zbog koje se podvrgla rehabilitaciji.

Ona je naglasila i da je značajan deo njenog problema to što se previše trudila da udovolji svima.

Trudila sam se da svima oko sebe udovoljim kako nikoga ne bih izneverila, ali sam to činila toliko snažno da se na kraju sve raspalo.

Ona se osvrnula i na društvene mreže i istakla da joj više nije potrebna takva vrsta dokazivanja.

Ne želim da vidim tela na Instagramu, hoću da vidim šta je ovde – rekla je Selena pokazujući na srce.

Ne pokušavam da dobijem potvrdu niti mi je ona potrebna. Sve što mogu reći je da je sam vam od sveg srca zahvalna što svakog dana mogu da podelim ono što volim sa ljudima koje volim – rekla je popularna pevačica.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak