Šokantan trač trese Ameriku: Dženet Džekson 30 godina krije da ima ćerku?!

Story 15.11.2016 21:56
Šokantan trač trese Ameriku: Dženet Džekson 30 godina krije da ima ćerku?!


Kako prenose svetski mediji, jedna od najpoznatijih svetskih zvezda rodila je devojčicu pre tri decenije i još uvek ne želi da je predstavi javnosti.Ovu nesvakidašnju optužbu u javnost je izneo njen bivši suprug Džejms Debarž, i to u dokumentarnom filmu "Hip-hop odrastanje". 

Članica čuvene muzičke porodice Džekson i mlađa sestra "kralja popa" stala je na ludi kamen s Debaržom 1984. godine, i to nakon veoma kratke veze, a brak je poništen nakon svega godinu dana.

U to vreme, Holivudom je kružila glasina da je Dženet u drugom stanju, kao i da je izgubila bebu, ali mediji ovih dana javljaju da je Džeksonova, navodno, rodila devojčicu - i skrivala je svih ovih godina!!!

Dosta mi je skrivanja", rekao je Debarž u pomenutom dokumentarcu. "Dosta mi je toga da istina ne izlazi na videlo, da se ljudi ponašaju kao kukavice. Želeo sam da progovorim o tome jer je neko morao! Iskreno, ja to tada nisam ni znao. Naterala me je da poverujem da beba ne postoji i da godinama verujem tračevima. Ali tračevi su istiniti", objasnio je.

Pevačica se nije oglašavala povodom ovih optužbi. 

Inače, ona je odnedavno u braku s poznatim katarskim biznismenom i toliko je posvećena ovoj ljubavi da je zbog njega prešla u islam. Trenutno je u drugom stanju, u 51. godini.

  


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak