Drama oko ljubavnog života Tejlor Svift se nastavlja: Jedan bivši se izvinjava, drugog je samo 'smorila'

Mondo 10.09.2016 16:42
Drama oko ljubavnog života Tejlor Svift se nastavlja: Jedan bivši se izvinjava, drugog je samo 'smorila'


Di-džej Kalvin Haris je prvi put progovorio o 'napadu' na Twitteru koji je uputio bivšoj devojci Tejlor Svift nakon raskida.On je u intervjuu za "GQ" magazin priznao da se pokajao što je tako reagovao, kao i da su ti tvitovi rezultat javnog pritiska koji je tada osećao.

"Sada shvatam da je to na Twitteru rezultat mog podleganja pritisku. Trebalo mi je neko vreme da shvatim da ništa od toga nije bitno. Ja sam pozitivan lik. Za oboje je to bila pogrešna situacija. Očigledno nam nije išlo zajedno, pa se završilo, ali sve ono što se dogodilo nakon raskida... Teško je kada nešto što je privatno postane izuzetno javno. Kada smo bili zajedno, pazili smo da naš odnos ne bude medijski cirkus. Ona je ispoštovala moja osećanja u tom smislu", rekao je Kalvin.

S druge strane, pevačica se nakon raskida sa di-džejem odmah smuvala sa glumcem Tomom Hidlstonom, ali nakon slatkih selfija i dugih šetnji po plaži, sada je i ta romansa gotova.

I ne samo što je gotova, nego ovaj raskid preti da bude još gori od prethodnog, pošto strani mediji već optužuju Tejlor da pokušava od Toma da napravi "zlikovca" tako što razni njeni prijatelji daju negativne izjave o glumcu.

"Tom je želeo da njihova veza bude javna, pa je čak pozvao Tejlor da ide na dodelu Emija sa njima, ali ona želi da privatan život ostane privatan. Tomova potreba da njihova veza tako brzo postane javna, učinila je da se ona oseća neprijatno. Pokušala je da bude okej u vezi sa tim na početku, ali se plaši da je on zaljubljen u ideju nje, a ne u nju samu", izjava je koju je izvor blizak pevačici dao za "Daily Mail", dok je drugi insajder rekao za "Sun":

"Tejlor se baš vezala za Toma, bio je osvežavajuć, harizmatiča, zabavan i pružalo joj je sreću da bude sa njim, ali je ubrzo postalo očigledno da su njegove namere drugačije od njenih, što ju je primoralo da prekine odnos."

Strani mediji ne "kupuju" ove priče, jer kako ističu, Tejlor je poznata po blaćenju bivših momaka, dok Tom nema takvu istoriju iza sebe.

Međutim, i njegovi prijatelji su ušli u "rat" i izjavili da se glumac "umorio od Tejlor, a ne ona od njega".

Šta god da je bilo u pitanju, jedna stvar je jasna - gotovo je!


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak