Ovo je čovek koji je uspeo da usreći Rene Zelveger

Hello 07.09.2016 12:08
Ovo je čovek koji je uspeo da usreći Rene Zelveger


Na sinoćnjoj londonskoj premijeri trećeg nastavka filma o Bridžet Džouns, Rene Zelveger se pojavila se na crvenom tepihu u društvu svog partnera, kantautora i gitariste Dojla Bramhola kojem je poklanjala više pažnje nego svojim kolegama glumcima i partnerima u filmu, Patriku Dempiju i Kolinu Firtu.Poznati su mnogi ljubavni brodolomi slavne glumice, a sudeći po njenom osmehu, sa Dojlom je konačno pronašla ono što je tražila od muškarca.

Rene je okupljenima priredila pravi mali ljubavni performans. Ona nije krila koliko je zaljubljena u Dojla u čijem je društvu ponovo zablistala punim sjajem. Rene i Dojl su u vezi četiri godine.

Glumica je tek u svojim četrdesetim godinama pronašla osobu koja ju je istinski usrećila, a pre Dojla poznate su njene veze s Džimom Kerijem, Bredlijem Kuperom, kao i sa muzičarima Džekom Vajtom i Kenijem Česnijem.

Ovo je čovek koji je uspeo da usreći Rene Zelveger

– Dojl je zaista divan čovek! – jedan je od retkih komentara Rene o njenom poslednjem izabraniku koji je, kao i ona, rođen i odrastao u Teksasu.

Ipak, za razliku od Rene, njegova prošlost ima i mračniju stranu. Dojl je dugo godina bio heroinski zavisnik o čemu je otvoreno pričao u javnosti, a njegov brak s muzičarkom Suzanom Melvoin, bivšom devojkom pokojnog Prinsa, okončan je burno. Oni su se razveli 2010. nakon što je otkrivena njegova afrea sa Šeril Krou. U braku su dobili dve ćekre za koje je Suzana tražila pozamašnu alimentaciju, a koja je bila razlog njihove velike svađe nakon razvoda.

Finansijski problemi bivših supružnika postali su glavna tema američkih tabloida, a nastavili su se do danas, zbog čega su morali da prodaju kuću u Los Anđelesu u kojoj su žieli dok su bili zajedno.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak