Drama u LA: Policija opkolila kuću Krisa Brauna

B92 30.08.2016 22:45
Drama u LA: Policija opkolila kuću Krisa Brauna


Kuću muzičke zvezde Krisa Brauna opkolila je policija Los Anđelesa, posle dojave neimenovane žene da joj pevač preti pištoljem.Policija je pokušala da kontaktira Brauna, ali se on zabarikadirao u vilu.

Braun se oglasio putem Instagrama, gde je poručio da neće da dozvoli policiji da uđe u njegovu kuću sve dok ne bude video nalog za to, što se kasnije i dogodilo.

“Spavao sam se i probudili su me ovi je*eni helikopteri, policija na kapiji... Šta više hoćete od mene? Ja brinem o svojoj ćerki, radim svoj posao... Umoran sam od ovih s*anja... Šta će biti sledeće? Istovremeno, kada ja pozovem policiju zbog obožavatelja koji me dave, policija se pojavi tek sutra, a kada neko mene prijavi odmah se svi pojave“, rekao je Braun.

Nakon što se na licu mesta pojavio Braunov advokat, policija je predala nalog i krenula u potragu za pištoljem, koji je Braun navodno uperio u jednu žensku osobu.

Ona je prethodne noći pozvala policiju i rekla da je pobegla iz Braunove kuće, pošto je, posle svađe, on potegao pištolj.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak