Amber Herd slavila razvod, pa je oterali iz striptiz kluba

Blic 23.08.2016 21:55
Amber Herd slavila razvod, pa je oterali iz striptiz kluba


Amber Herd htela je da proslavi razvod od Džonija Depa ludim noćnim provodom, ali se veče za nju i njene prijateljice pretvorilo u neprijatan incident.Popularna glumica bila je u društvu koleginica Margo Robi i Kare Delevinj u Londonu, pa su isplanirale da posete jedan popularni striptiz bar. Ipak, zbog nepristojnog ponašanja nisu im dozvolili ulaz.

- Svako ko ima poštovanja je dobrodošao, ali Kara i njene prijateljice nisu se ponašale onako kako se očekuje od naših mušterija. Klub je bio pun i bio je mali red ispred, ali je Kara zahtevala da ih odmah pustimo unutra, a pritom su odbijale i da plate ulaznicu 20 funti kao svi ostali. Kara je sve vreme vikala na obezbeđenje: "Znate li vi ko sam ja? Ja sam Kara Delevinj, a ovo je moja drugarica Amber koja se upravo razvela" - ispričao je vlasnik kluba za "Daily Mail".

- Uporno je govorila osoblju da su one veoma poznate, ali mi smo na to navikli. Na kraju smo morali da ih zamolimo da odu jer nisu želele da plate ulaz - dodao je on.

Podsetimo, Amber je nedavno finalizovala razvod od Džonija Depa, kojeg je prethodno optužila za nasilničko ponašanje. On joj je platio sedam miliona dolara, a ona je sav novac dala u humanitarne svrhe.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak