Biber izbrisao Instagram posle novog otrovnog tvita Selene Gomez

24sata 16.08.2016 19:13
Biber izbrisao Instagram posle novog otrovnog tvita Selene Gomez


Možda ste ispratili dramu koja se ovih dana odvijala između Bibera, Selene Gomez i svih njihovih fanova - ako niste, zaista bi trebalo, jer nema te sapunice koja može da bude zanimljivija od ovoga.Najveća drama u novijoj istoriji selebriti romansi sve jače se zahuktava!

Naime, Biber je počeo da kači fotke sa svojom novom devojkom, Sofijom Riči (mlađa sestra Nikol Riči) koja ima 17 godina. Naravno, Selenini fanovi su odmah krenuli da ga hejtuju i to pomoću gomile emodžija u obliku zmije (koji se najčešće koriste za hejtovanje Tejlor Svift).

Nakon što je video da mu je čitav Instagram obojen u zeleno od silnog hejta, Biber je rešio da pripreti svojim fanovima (?) da će zaključati Instagram profil tako da bude privatan.

Možete da pretpostavite da ovakvu izjavu niko nije prihvatio pozitivno.

"Zaključaću profil ako ne pretanete sa hejtom, ovo se izmaklo kontroli, da ste mi stvarno fanovi ne biste bilu tako zli prema ljudima do kojih mi je stalo", napisao je Biber.

Usledio je odgovor koji je u tom trenutku bukvalno čitav svet želeo da vidi. Javila se Selena Gomez!

"Ako ne možeš da podneseš hejt onda prestani da objavljuješ slike svoje devojke LOL- treba da bude posebno samo za vas dvoje. Ne budi ljut na svoje fanove, oni te vole", napisala je Selena svom bivšem.

Gomezova je kasnije editovala komentar da doda da ga fanovi vole i da su ga poržavali pre nego bilo ko drugi. Biber nije dobro podneo ovaj komentar, pa joj je odgovorio.

Otrovni Biber, Foto: Profimedia.rs

"Čudno je videti ljude koji su me koristili da bi dobili pažnju i dalje pokušavaju upiru prstom u mene. Tužno. Sve najbolje", napisao je on.

Pogrešan potez, Džastine. Pogrešan potez.

Kao odgovor na ovako bezobrazan komentar, Selena je rešila da otkrije neke detalje iz njihove veze.

Komentar koji je zapušio usta svima, Foto: Profimedia.rs

"Čudno je videti ljude koji su više puta varali kako upiru prstom u one koji su im opraštali i podržavali ih, nije ni čuo što su fanovi ljuti. Tužno. Sve najbolje", napisala je Selena.

Na ovakav komentar Biber nije imao odgovor, osim da ugasi Instagram.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak