Đorđević: Teška odluka, ali...

N1info 25.07.2016 12:18
Đorđević: Teška odluka, ali...


Selektor seniorske reprezentacije Aleksandar Đorđević odredio je 12 igrača koje će voditi na pripremni turnir u Argentinu kao i na Olimpijske igre u Brazil.Na spisku putnika neće biti Nemanja Dangubić i Marko Gudurić, pa će u ponedeljak u Kordobu krenuti sledećih 12 igrača: Stefan Jović, Marko Simonović, Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić, Milan Mačvan, Stefan Marković, Nemanja Nedović, Miroslav Raduljica, Miloš Teodosić, Nikola Jokić, Vladimir Štimac i Stefan Birčević.

“Dangubić i Gudurić su ravnopravni članovi reprezentacije. Na žalost nije bilo dovoljno vremena da se nametnu, pošto smo imali jako kratak period za uigravanje. Zbog specifičnosti i kratkog trajanja ovih priprema, oni jednostavno nisu ni dobili pravu šansu da izbore mesto u timu. Bez obzira na to, svaki trening su odradili fenomenalno, ponašali se besprekorno. Ponosan sam na njih dvojicu I siguran sam da imamo igrače za budućnost. Zahvalan sam im na svemu što su pružili reprezentaciju i napred srećen zbog onoga što će pružiti” istakao je selektor Srbije, Aleksandar Đorđević.

Srbija je danas vraća sa Kopaonika, u nedelju je slobodan dan. Svi koji prate sport znaju da je za svakog selektora moment kada mora da saopšti koje višak pred veliko takmičenje, jedan od najtežih trenutaka kada je reč o poslu kojim se bave:

“Upravo tako. Ali takav je posao. Ponavljam još jednom Gudurić I Dangubić su budućnost reprezentacije i uveren sam da će ostvariti sjajne karijere!”


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak