Mali balkon – velika uživancija

Lepota i zdravlje 21.07.2016 20:16
Mali balkon – velika uživancija


Ako živite u stanu, a obožavate da provodite vreme na otvorenom, sigurno se osećate kao u zamci na svom malom balkonu. No, mala terasa nosi više mogućnosti nego što možda mislite…Ako svoj balkon želite da učinite najprijatnijim kutkom u stanu i omiljenim mestom za ispijanje kafe, moraćete malo da se potrudite. I učinite to što pre, lepo vreme tek dolazi!

Kao što ćete i videti i na slikama u galeriji, poreporučujemo vam da u balkon ubacite što manji nameštaj, ali puno jastuka, krpara i drugih tkanina kako bi taj metar kvadratni delovao što udobnije.

U ovako malom, ali specifičnom prostoru pravilo “manje je više” jednostavno ne vredi, jer će balkon bez boja, cveća i detalja izgledati kao da je polunamešten, a ne kao topli, udoban kutak.

Za opremanje male terase vam ne treba ni puno novca. Uvek možete upotrebiti neku malu klupu ili kupiti najjednostavnije stolice sa rasklopnim stolićem, pa čak i iskoristiti stare jastučnice, vaze, keramiku i krpare koje više ne koristite. Bitno je samo da sve bude što šarenije.

Ukoliko su šipke na terasi previše razuđene za vaš ukus, a ne želite da vas ostali zagledaju, preporučujemo vam da se popredelite za trsku za ograde koje mogu da se kupe u skoro svakoj “uradi sam” prodavnici.

Pogledajte kako su svoje terasice namestili ljudi sa prosečnim budžetom. 


Mali balkon – velika uživancija

Mali balkon – velika uživancija

Mali balkon – velika uživancija

Mali balkon – velika uživancija

Mali balkon – velika uživancijaIzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak