Šokantne tvrdnje Bobi Brauna: Vitni i Bobi Kristina su ubijene, evo ko je ubica...

Kurir 20.07.2016 20:32
Šokantne tvrdnje Bobi Brauna: Vitni i Bobi Kristina su ubijene, evo ko je ubica...


Bivši suprug pokojne pevačice Vitni Hjuston, Bobi Braun, tvrdi da su pevačica i njihova ćerka Bobi Kristina ubijene i da ih je ubila ista osoba - Nik Gordon.



Vitni i Bobi Kristina su umrle skoro na identičan način - u kadi i iako je policija zvanično stavila tačku na celu priču, privatni detektivi, koje je angažovao Vitnin bivši suprug Bobi Braun, nisu odustali.

Reper i producent, kojeg je javnost proglasila glavnim „uzrokom smrti“ dive anđeoskog glasa optuživši ga da ju je još davnih godina uveo u pakao droge iz kojeg nije bilo izlaza, ostavio je bez teksta američku javnost posle  ntervjua za televiziju „ABC“.

On tvrdi da ima dokaze da je za smrt nesrećne pop zvezde i njihove ćerke kriva ista osoba – Nik Gordon.


Podsetimo, Nika je Vitni usvojila kada je imao deset godina, mada ne formalno, a posle njene smrti počeo je da živi sa Kristinom. Kada su se ubrzo posle toga verili, mnogi su ostali zatečeni, iako njih dvoje nisu u krvnom srodstvu. Vezu nisu odobravali ni njen otac Bobi, ni članovi porodice pokojne pevačice, jer su bili uvereni da će pasti dublje u depresiju i da Gordonove namere nisu časne

Izvor



Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak