Emotivna ispovest Bogdana Diklića: Zbog ćerke sam ostao živ

Story 18.07.2016 22:53
Emotivna ispovest Bogdana Diklića: Zbog ćerke sam ostao živ


Glumac Bogdan Diklić otkrio je u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Dijanom Marojević i koliko često viđa njihovu ćerku Sofiju.Diklić se pre godinu dana razveo od glumice i profesorke na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a on je sada progovorio o bračnom neuspehu. 

- Ja sam sad u uzrastu kad bih radije davao nego primao. Imamo predivan odnos, moja bivša supruga i ja. Mi smo i dalje roditelji i ne držimo se onog sudskog, onog svaki drugi vikend - rekao je glumac, koji ima ćerku Sofiju (14). 

- Dosta je povukla po ženinoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu (smeh). A po mojoj liniji - moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita. Naše dete Sofija je strašno duhovito dete - pohvalio se i dodao da je pre očinstva bio egocentrik. 

- Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite. 

Kako se šuškalo, prolemi u Diklićevom braku pojavili su se nedugo nakon što se suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Godine 2009. imao je srčani udar, a nakon toga je doživeo još dva. 

- Imao sam zdravstvenih tegoba visokog rizika, i to treći put. Mislim da sam ostao zbog svoje ćerke, da je tako rešeno gore - rekao je glumac. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak