Nikola Kojo: Vesna Trivalić je najbolja glumica na planeti

Pink 09.07.2016 21:43
Nikola Kojo: Vesna Trivalić je najbolja glumica na planeti


Poznati srpski glumac Nikola Kojo, koji je nedavno počeo sa snimanjem svog rediteljskog prvenca, priznao je da mu je dosadilo da radi na malim projektima, pa se odlučio na ovaj smeli korak.Srećom, to što će biti reditelj, neće ga sprečiti ni da se pojavi sa druge strane, kao jedan od likova. Pored njega, u filmu će glumiti Nikola Đuričko, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Vojin Ćetković, Nataša Ninković, Goran Šušljik, Mira Banjac, Srđan Timarov, Branislav Trifunović i drugi.

Film se zove “Stado” i priča o dogodovštinama jedne glumačke ekipe na snimanju i o tome šta sve oni moraju da urade da bi ga snimili. On se posebno raduje saradnji sa kolegincom koju mnogo  voli i kaže da bez nje ovaj projekat ne bi mogao da prođe.

– Bez obzira na to što smo mi veliki prijatelji toliko godina, ja nju smatram jednom od najvećih glumica na planeti i da radi u anglosaksonskim prostorima, bila bi apsolutna svetska zvezda kojoj bi se teško ko približio, posebno u domenu komedije – rekao je Nikola za “Puls”.

Kojin prvenac “Stado” premijerno će biti prikazan 24. novembra ove godine.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak