Organizacija '28. jun' najavila novu donaciju

Blic 15.06.2016 23:48
Organizacija '28. jun' najavila novu donaciju


Delegacija humanitarne organizacije '28. jun' iz Kanade, predvođena predsednikom organizacije Filipom Filipijem Jankovićem, posetila je Zdravstveni centar u Gračanici i Klinički centar u Nišu i obećala da će nastaviti sa dostavama pomoći siromašnom jugu Srbije.Predsednik organizacije “28.jun” iz Kanade, Filip Filipi Janković posetio je niški Klinički centar, kome je svojevremeno uručena humanitarnu medicinska pomoć u vrednosti od pola miliona dolara. Filipi je razgovarao sa direktorom Kliničkog centra Zoranom Radovanovićem I tom prilikom najavio novu isporuku pomoći.

Organizacija '28. jun' najavila novu donaciju

- Cilj posete je bio da se ustanovi na koji način se koristi medicinska oprema koju je 2013. godine organizacija 28.jun kao humanitarnu pomoć uručila Nišu. Cilj je takođe bio da se vidi koja oprema je potrebna ovoj ustanovi, kao I zdravstvenoj ustanovi u Gračanici kako bismo planirali novu akciju. Zadovoljan sam i nadam se ćemo uskoro obezbediti još donacija za jug Srbije - rekao je Filipi.

U narednom periodu organizacija 28. Jun planira seriju donatorskih skupova širom sveta, a prikupljena sredstva će biti upotrebljena za kupovinu nove medicinske opreme.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak