'Тројка' у Швајцарској

РТС 10.06.2016 10:57
'Тројка' у Швајцарској


По први пут у Швајцарској, 12. јуна биће реализован спортско-хуманитарни пројекат 'Тројка из блока' под покровитељством организације за хуманитарну помоћ и интеграцију Срби за Србе."Тројка из блока" у Ромонту, у Швајцарској, има за циљ да прикупи средства која ће бити утрошена за завршетак непотпуно изграђене куће породице Самарџић из Невесиња, самохране мајке са четворо деце.

Такмичење у шутирању тројки почиње у 13 часова. Уз подршку туристичке организације Београда и Србије биће представљени туристички потенцијали главног града и државе.

За све који не могу да присуствују дешавању, отворена је могућност слања СМС-а и уплата на жиро рачун. Детаљи се могу пронаћи на сајтовима организације Срби за Србе и serbinfo.ch.

Први турнир Тројка из блока на тлу Европске уније одржан је 21. маја ове године у Аустрији у Линцу. Овај дан хуманости, спорта и забаве завршен је изузетно успешно као резултат деловања уједињене дијаспоре у којој је свако допринео по мало а добијено је много за помоћ социјално угроженим вишедетним породицама.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak