Bojan Perić: Neću još na ludi kamen

Novosti 18.04.2016 22:17
Bojan Perić: Neću još na ludi kamen


Glumac Bojan Perić slomio je srca mnogih obožavateljki kada su saznale da mu je devojka Anđela Pavlović. Zgodni kadet Stošić kaže da je u izabranici pronašao sve za čim je tragaoMLADI glumac Bojan Perić slomio je srca mnogih obožavateljki kada su saznale da mu je devojka Anđela Pavlović. Zgodni kadet Danijel Stošić iz serije "Vojna akademija" kaže da je u izabranici pronašao sve za čim je tragao. Uživaju u ljubavi i svakom zajedničkom trenutku ali, kako Bojan kaže, svadba će morati još da pričeka.

- Jednog dana ću se radovati svadbi, ali kada će to biti, stvarno ne znam - kaže Perić za "Novosti". - Venčanje ne planiramo. Ni Anđeli ni meni ta ceremonija ne znači preterano.

Posle "Vojne akademije" Bojan je nastavio da niže uspehe kao stažista Nikola Ristić u seriji "Urgentni centar", a ništa lošije nije se pokazao ni kao voditelj šou-programa "Tri boje zvuka". Nije oduvek maštao da postane glumac, a tajna je, veli, u samokritičnosti:

- U opisu ovog posla je da svakog jutra kada ustanete mislite da niste dovoljno dobri i da sve može mnogo bolje. Osim što sam sebe umem da iskritikujem, to često rade i moji roditelji i devojka. Oni su najiskreniji i kod njih nema lažnog tapšanja po ramenu. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak