Police - idealne za mala kupatila

Novosti 15.03.2016 18:34
Police - idealne za mala kupatila


Gde sve možete da smestite peškire, sapune, fenove i ostale toaletne sitniceNAJČEŠĆI problem sa kojim se bore svi koji imaju malo kupatilo jeste gde odložiti sve neophodne stvari poput peškira, sapuna i ostalih toaletnih potrepština. Zato je jedan od najboljih načina za odlaganje stvari postavljanje polica kabineta i ormarića na zid. Tako najviše štedite na prostoru, pod uslovom da police ili ormarići nisu previše glomazni.

Lebdeće police mogu da se naprave od običnih, fino obrađenih i prelakiranih dasaka, ili da se kupe gotove, a zakačite ih kako god vam odgovara. Ove police izgledaju atraktivno, jednostavno su rešenje i štede prostor. Na njih možete staviti doslovno sve, od kremica, pa do peškira i ostalih sitnica.

Police za začine - Ovakve police su uglavnom plitke, zauzimaju malo prostora i u njih možete staviti sitnije stvari.

Korpe - Pletene ili plastične korpe takođe možete da zakačite za zid. Mogu da budu položene normalno s otvorom prema gore, i u njih možete odlagati neke krupnije stvari, ili ih možete okrenuti kao policu.

Viseći ormarići - Odaberite plitke i ne prevelike elemente, kako bi kroz kupatilo moglo nesmetano da se prolazi.

Šipke - Postoji dosta modela koji su kombinacija polica za čiste peškire i stavljanje onih koji vise.

Osim visećih polica i ormarića, možda ipak imate mesta i za još neku kutiju ili korpu na podu. Neke od ovih polica ili kutija možete staviti ispod lavaboa.

Što se tiče prljavog veša, sigurno već imate korpu, ali ni ona ne mora da zauzima previše mesta. Postoje mnogi modeli ormarića koji u sebi imaju poneku fioku, policu, ali i korpu za veš. Ovo je odlično rešenje jer u jednom ćošku možete da smestite sve.  

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak