Mirka Vasiljević: Slava me nije promenila

Novosti 13.03.2016 19:56
Mirka Vasiljević: Slava me nije promenila


Družim se sa istim ljudima, što dokazuje da se nisam mnogo promenila - ističe glumica Mirka Vasiljević. Na početku karijere imala sam veliku podršku starijih kolega, mnogo sam naučila od njihGLUMICA Mirka Vasiljević ističe da je najveću podršku na početku karijere imala od starijih kolega, među kojima je i njen "filmski tata" Nikola Kojo, sa kojim je igrala u filmu "Mi nismo anđeli 2".

- Njegova pomoć mi je mnogo značila - kaže Mirka za "Novosti". - Izuzetnu podršku imala sam i od legendarnog Nikole Simića tokom četiri godine snimanja serije "Ljubav, navika, panika", kao i od glumice Seke Sablić, od kojih sam mnogo naučila. Posle toga došle su ozbiljnije uloge i više nisam igrala buntovne devojčurke. Tada je na mene i moj rad najviše uticao Ljubiša Samardžić.

Mada već dugo živi pod reflektorima, mlada glumica tvrdi da je njen krug prijatelja ostao isti.

- Družim se sa istim ljudima, što dokazuje da se nisam mnogo promenila - ističe Mirka. - Imam mali krug ljudi oko sebe i to mi odgovara, jer tako možemo da se posvetimo jedni drugima. Nemoguće je da čovek ima 100 prijatelja, već samo nekoliko pravih.  


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak