Kalina Kovačević: Uživam u šalama na račun mog razvoda

Svet 12.02.2016 15:42
Kalina Kovačević: Uživam u šalama na račun mog razvoda


Kalina Kovačević se u decembru prošle godine razvela od fudbalskog menadžera Radeta Ćaldovića posle pet godina braka.Oni imaju ćerku Mionu, kojoj je glumica najviše posvećena, a kako kaže buran period je iza nje. Trenutno radi na predstavi čija je glavna tema razvod, pa se tako šali na svoj račun.

“Odlično poznajem tematiku. Pa eto pokušala sam da pronađem neke odgovore u ovoj predstavi, u ovom komadu, tako da mislim da ću se odlično snaći u ovoj ulozi. Iz sebe dosta toga nosim”, rekla je Kalina koja tvrdi da uživa u šalama na račun njenog razvoda.

“Jeste komično i smešno naravno ali dobro je da je komedija u pitanju. Da je neka tragedija ne znam kako bi se završilo”, dodala je glumica. Ona navodi da se iznenadila kako se vest o njenom razvodu brzo raširila.

“Daleko od toga da se nešto krilo, Bože moj idemo dalje. Najbitinije je ostati čovek, a danas je to jako retko. Ljudi misle da mora biti skandala i scena, evo dokaza i da ne mora. Možemo ostati ljudi, kada smo kulturni i fini”, rekla je Kalina u emisiji Ekskluziv i dodala da je sa bivšim suprugom ostala u prijateljskim odnosima.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak