Sergej Trifunović napao Voju Brajovića

Vesti 10.02.2016 15:46
Sergej Trifunović napao Voju Brajovića


Sergej Trifunović nasrnuo na starijeg kolegu Voju Brajovića na probi predstave 'Voz'. Tuču sprečio upravnik pozorišta Dušan KovačevićMnogi misle da su glumci fini, kulturni i obrazovani, ali su i oni samo ljudi od krvi i mesa, pa i njima dođe žuta minuta. Svađe među glumcima nisu retkost, a dešava se i da ukrste pesnice, pa kom opanci kom obojci. Kako pišu beogradski mediji, Sergej Trifunović, koji je poznat po svojoj prekoj naravi, navodno je nasrnuo na kolegu Voju Brajovića tokom jedne od proba za predstavu "Voz".

Brajović, koji se u ovom komadu okušao i kao reditelj stao je na žulj prgavom Trifunoviću i izbila je žestoka svađa. I letelo bi perje na sve strane da se nije umešao Dušan Kovačević koji je smirio obojicu.

Nije ovo prvi put da dođe do incidenta Sergeja sa rediteljima, koji izbegavaju da ga angažuju zbog njegove preke naravi. Ume Trifunović i da podigne pesnice, pa se pre pet godina pobio sa Nemanjom Pavlovim, pobednikom rijaliti šou-programa Srvajver. Kako su tada pisali mediji, tuča u kafiću čiji je vlasnik Nemanja izbila je zbog devojke, a deblji kraj je izvukao poznati glumac.

O tuči između Ivana Bekjareva i Tanasija Uzunovića pre pet godina u Narodnom pozorištu u Beogradu i dalje se šapuće. Njih dvojica su godinama u lošim odnosima, a kap koja je prelila čašu dogodila se na prijemu. Krv je proključala i njih dvojica su se pobili naočigled gostiju, intervenisala je policija, a čitav slučaj završio je na sudu.

U vreme opšte besparice svi su nervozni, pa je dovoljna varnica da zapali sukob. Zbog para, odnosno neiplaćenih honorara glumac Milorad Kapor napao je glumca i producenta Ivana Cerovića, koji je protiv njega podneo krivičnu prijavu. Nakon predstave "Zločin i kazna" u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, Kapor je ispred garderobe Kamerne scene nasrnuo na Cerovića koji je posle ovog incidenta završio u bolnici sa "medicinskom kragnom" oko vrata.

- Bio je to apsolutno nepozorišni i anticivilizacijski čin nasilja. Kapor je bez ikakvog razloga najpre verbalno, a potom i fizički nasrnuo na mene - izjavio je Cerović, tvrdeći da ga je Kapor "nekoliko puta udario masivnom metalnom pepeljarom i pesnicom u lice, vrat i leđa" i naneo mu višestruke povrede.

Međutim, Kapor tvrdi da se incident nije dogodio bez razloga.

- Cerović je kao producent predstave "Zločin i kazna" zadužen i za nadoknadu honorara koji, u mom slučaju, nije isplaćen pet meseci. Te večeri mi je rekao da će mi novac dati po završetku predstave, ali kada sam mu se obratio rekao je da para nema, uneo u lice, opsovao me i rekao da mi neće ništa isplatiti - izjavio je Kapor, kome je tog trenutka pao mrak na oči, pa je nasrnuo na Cerovića. I ovaj slučaj završio je na sudu.   

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak