Neprepoznatljiva Anica Dobra

Kurir 07.02.2016 20:09
Neprepoznatljiva Anica Dobra


Na pretpremijeru drame došla je bez trunke šminke i s viškom kilograma. Nosila je kapu i bila je obučena prilično ležernoAnica Dobra (52) više nije seks-simbol! Glumica je dugo važila za jednu od najzgodnijih u regionu, a svu svoju lepotu pokazala je u „Crnom bombarderu“ i nemačkom filmu „Divlja vatra“, u kojem se i skinula.

Više od tri decenije bila je među prvih deset najlepših Srpkinja u mnogim anketama. Međutim, ekipa Kurira jedva je prepoznala Anicu na pretpremijeri drame „Pijani“ u Ateljeu 212. 

Glumica je došla dobro raspoložena, gotovo bez trunke šminke i s nekoliko kilograma više. Nosila je kapu i bila obučena prilično ležerno. Ni nalik nekadašnjem seks-simbolu.

Dobra je poznata kao neko ko ne izbija iz teretane, pa je mnoge začudilo to što se pojavila na javnom događaju gotovo neprepoznatljiva. Možda se sprema za neku novu ulogu, pa se i ugojila, komentarisali su mnogi.

Anica je otkrila da nikad sebe nije smatrala ultimativnom seksi ženom.
- Moram da kažem da me nikad nije pratio taj zapravo nebulozni epitet „seksi“. Pre sam „ortak“, „simpatična“, „devojka iz kraja“ ili „lujka“ - rekla je u intervjuu Jutarnjem listu Dobra, koja je u internet anketi pre dve godine proglašena za najseksepilniju glumicu stariju od 40 godina.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak