Biković: Prijatelji me stalno ostavljaju samog

Blic 24.01.2016 11:29
Biković: Prijatelji me stalno ostavljaju samog


Uprkos velikom uspehu u filmskoj industriji, glumac Miloš Biković uvek je bio škrt na rečima kada je privatan život u pitanju.Ipak, ta situacija se promenila kada je u njegov život ušla nova devojka, poznata manekenka iz Rusije Saša Lus, koja je osvojila srce šarmantnog Bikovića.

- O novoj devojci ne pričam jer kada sam god nešto rekao o privatnom životu uvek je bilo dvosmisleno shvaćeno i napisano. Za izdanje magazina „Vog“ slikali smo se zajedno, zato što nam je to bilo u opisu posla - kaže Biković, koji je vezom sa mladom manekenkom dodatno učvrstio odnose između Srbije i Rusije, gde je već poznat kao glumac.

- Ako vi tako kažete, onda jesam. Aludiranje na moj ljubavni život ne bih komentarisao. Privatni život nije kultura, iako može da bude kulturan - kaže Miloš koji nije pričao ni o prethodnoj vezi sa glumicom Brankicom Sebastjanović.

Mladog glumca uskoro očekuje još nekoliko filmskih projekata, ali nije nam otkrio o čemu se radi kako ne bi bilo malerozno.

Ipak, voleo bi da dobije veliku novčanu ponudu, poput one koju je Leonardo Dikaprio dobio u filmu „Povratnik“.

- Moji prijatelji me stalno ostavljaju samog, ali ja od toga ne pravim PR. Pristao bih da se poput Leonarda u filmu koji je snimio podvrgnem preživljavanju u šumi za dvadeset miliona dolara. Onda ne bih morao da plaćam infostan ili da budem zdrav, jer bi kasnije mogao da spiskam tih dvadeset miliona da povratim svoje zdravlje. To je privilegija - kaže Miloš za „Blic“. Inače, Biković se vratio iz Rusije jer sa kolegama sa klase radi na novoj predstavi.

Žut sam pa ne mogu da pocrnim

Miloš je zajedno sa Sašom boravio na Šri Lanki gde su proveli nekoliko nedelja uživajući daleko od očiju javnosti.

- Bilo je zaista prelepo, uživao sam. Boju nisam dobio, uprkos suncu, jer ništa ovo moje žutilo ne može da osunča - nasmejao se Miloš.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak