Zaljubljen: Miloš Biković s manekenkom Sašom proslavio rođendan na plaži

Kurir 14.01.2016 11:58
Zaljubljen: Miloš Biković s manekenkom Sašom proslavio rođendan na plaži


Dvadeset osam godina. Osećaj je otprilike - žurka se zahuktala, ali znaš da posle ima do jaja after, napisao je glumacMiloš Biković juče je proslavio 28. rođendan na Šri Lanki, gde se već nedelju dana odmara s devojkom, ruskom manekenkom Sašom Luis (23).

Glumac, koji je postao popularan nakon uloge fudbalera Tirketa u filmu „Montevideo, bog te video“, na društvene mreže okačio je fotografiju s plaže.
- Istinu svi znamo. Al‘ stvar je u kontekstima. Dvadeset osam godina. Osećaj je otprilike - žurka se zahuktala, ali znaš da posle ima do jaja after - napisao je Biković na svom profilu na Tviteru.

Glumac je na odmor krenuo u društvu kolega s klase Nine Janković, Jelisavete Orašanin i Uroša Jakovljevića, s kojima je proveo nekoliko dana. Zatim je nastavio da uživa u istraživanju ove egzotične destinacije u društvu devojke Saše. Ona je otkrila da je zajedno s glumcem na odmoru kad je na svoj Instagram profil objavila selfi s plaže, na kome se vidi Miloševa ruka.

Glumcu je stiglo nekoliko hiljada čestitki od fanova širom sveta, kojima se zahvalio na srpskom, ruskom i engleskom jeziku.

Zaljubljen: Miloš Biković s manekenkom Sašom proslavio rođendan na plaži

S manekenkom Sašom Luis Biković uživa već četiri meseca i njihova ljubav odlično funkcioniše na relaciji Beograd-Moskva. Miloš je do pre godinu dana bio u vezi s glumicom Brankicom Sebastijanović. Pre nje bio je u velikoj ljubavi sa Anjom Alač, ćerkom Vesne Čipčić, s kojom je oko Nove godine nakratko obnovio kontakt, ali oboje tvrde da su sada samo prijatelji. 

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak