Bojan Perić: Burmu ne nosim, ali odavno sam stao na ludi kamen!

Svet 19.12.2015 17:01
Bojan Perić: Burmu ne nosim, ali odavno sam stao na ludi kamen!


Glumac Bojan Perić već mesecima uživa u ljubavi sa studentkinjom sociologije Anđelom Pavlović, a sada otkriva i da je oženjen, ali da burmu ne nosi jer je alergičan.Ima već nekoliko meseci kako sam oženjen, ali ne nosim burmu jer sam alergičan na sve moguće metale i verujem da je nikada neću nositi”,  kaže  Bojan.

Ovaj mladi glumac, kog je publika zavolela zbog uloge u seriji “Vojna ekademija”, već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa Anđelom Pavlović, studentkinjom sociologije, a iako zapravo nije stao pred matičara, kaže da se oseća kao da je oženjen. On i Anđela se već neko vreme ne skrivaju od javnosti, zajedno se pojavljuju na svim gradskim dešavanjima, a na Instagram postavljaju fotografije na kojima se vidi koliko su zaljubljeni.

Nismo se zaljubili na prvi, već na drugi pogled. U Anđeli sam pronašao sve što sam godinama tražio, a osvojio me je njen osmeh. Ona je pametna i prirodna, što je meni najbitnije jer o svemu možemo da pričamo “, rekao je nedavno Perić o svojoj devojci, a prenosi blic.rs.

On dodaje da je sada preokupiran poslovnim obavezama.

Trenutno pripremam “Vojnu akademiju 3”. Snimanje počinje u maju i radujem se tome. Radim i emisiju “Tri boje zvuka” na RTS-u. Uživam snimajući tu emisiju koja je doživela drugu sezonu i vidim da je dobro prihvaćena kod publike. Volim muziku i s vremena na vreme i sam predložim koga bismo mogli da zovemo u goste. Cela emisija je plod zajedničkog truda našeg tima. Emisija je uspešna jer se svi trudimo da napravimo emisiju boljom”,  kaže glumac.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak