Nastavljaju se muke slavnog glumca: Cvija zbog dugova ostao i bez telefona

Alo 15.12.2015 16:59
Nastavljaju se muke slavnog glumca: Cvija zbog dugova ostao i bez telefona


Životna drama Zorana Cvijanovića (57), jednog od omiljenih srpskih glumaca, čija je sudbina potresla mnoge kada je zbog prevare najboljeg prijatelja i saradnika letos ostao bez stana i novca i praktično završio na ulici, nastavlja se...Proslavljeni Šojka iz „Sivog doma“ iz dugova ne samo da nije uspeo da se izvuče, nego još više grca u njima, o čemu najbolje svedoči to da mu je jedan mobilni operater isključio telefon i oduzeo karticu jer je zbog neplaćanja računa dužan 12.000 dinara, saznaje „Alo!“.

Prema rečima našeg odlično obaveštenog izvora, ova najnovija nevolja je glumca snašla krajem prošle nedelje.

- Nije plaćao račune, dug se nagomilao i morali su da mu oduizmu karticu... On ih je zamolio da mu omoguće da svoj dug plaća na više mesečnih rata objasnivši da nema 12.000 da plati odjednom i sada čeka njihov odgovor - priča naš izvor, koji je dobro upoznat sa finansijskim problemima sa kojima se suočava glumac.

Podsećanja radi, glumac koji se proslavio ulogom Ivka u kultnom filmu „Ivkova slava“ u nezavidnu finansijsku situaciju dospeo je zbog svog prijatelja, producenta Milka Josifova, koji ga je, kako su mediji pisali, prevarom doveo do same ivice egzistencije. 

Glumac se, naime, početkom 2000. godine, u vreme svoje najveće popularnosti, sa jednim rođakom i Josifovim upustio u posao vezan za reciklažu, da bi Josifov, kako stoji u naredbi o sprovođenju istrage, u jednom momentu tražio od Cvijanovića da mu prepiše svoj deo u zajedničkoj firmi, navodno kako bi mogao da podigne kredit. Kredit, međutim, nikada nije podigao, a onda je odbio da vrati Cvijanoviću njegov deo firme. 

Koliko je Cvijanović bio naivan i verovao svom drugu, govori i to da je onda i poslednju ušteđevinu, koju je čuvao za ćerkino školovanje, takođe dao njemu. Kasnije, shvativši da je bio žrtva prevare, Cvijanović je protiv Josifova podneo nekoliko tužbi, koje nikada nisu dobile sudski epilog. Pošto su mu se dugovi nagomilavali, Cvijanović je morao da izađe iz svog stana koji nije uspeo da isplati. Iako ga je preduzimač kome je dužan 70.000 evra čekao dve godine, Cvijanović se letos našao na ulici.

Ćerka sama skupljala donacije za školovanje

Javnost je nedavno potresla i priča da je Cvijina ćerka Milena Cvijanović, budući da joj roditelji to ne mogu da priušte, preko interneta počela da skuplja novac za svoje školovanje, a da joj je sam glumac prvi uplatio skromni prilog od 50 dolara. Ona je upisala čuveni univerzitet Berkli, stipendijom koju je dobila pokrila je deo školarine, ali da bi sledećeg septembra i zvanično postala student prestižnog univerziteta, nedostaje joj još novca, koji pokušava da prikupi preko jednog fonda na sajtu specijalizovanom za tu namenu.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak