Nina Čudić osvaja Njujork

Novosti 26.11.2015 20:49
Nina Čudić osvaja Njujork


Talentovana brineta upravo je završila snimanje dva kratka filma, a trenutno u Bruklinu snima veb seriju. U međuvremenu, bavi se modelingom i ne odustaje od svog snaMlada glumica Nikolina Nina Čudić, naše gore list, bori se za mesto na filmskoj sceni u Njujorku. Talentovana brineta upravo je završila snimanje dva kratka filma, a trenutno u Bruklinu snima veb seriju. U međuvremenu, bavi se modelingom i ne odustaje od svog sna. 
Nina, za koju kažu da ima šarm En Hatavej, a likom podseća na Penelope Kruz, diplomirala je turistički menadžment. Strast prema glumi odvela ju je sa Balkana u "Veliku jabuku". Iza sebe ima desetak uloga u kratkim filmovima, sporednu rolu u dugometražnom "Poslednjem Vozu", a deo je i dokumentarne predstave "Sedam". 

Na daskama koje život znače odigrala je ulogu bliskoistočne aktivistkinje u predstavi koja govori o sedam žena iz sedam različitih zemalja koje su uspele da ostvare svoje ciljeve uprkos svemu. Poput Nine koja gradi svoju karijeru na Istočnoj obali.


- U Njujork sam se zaljubila na prvi pogled! Zahvalna sam što radim ono što volim u najuzbudljivijem gradu na svetu. Ovo je grad u kojem ima bezbroj mogućnosti i prilika. Ako želiš da uspeš, treba mnogo raditi na tome, ali se uvek isplati. Ili ostvariš nešto ili naučiš nešto, a neretko oboje - optimistična je Nina Čudić, koju podjednako privlači i pozorište i film. 

Lepotica koja govori engleski, španski, nemački i italijanski, snima i modne kampanje. Nedavno je sarađivala sa korejskom modnom kućom sa sedištem u nju Džerziju, a snimila je i reklamu za aplikaciju za pametne telefone "Majkrosoft roks". 

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak