Miloš Biković ima novu devojku

Stil magazin 12.11.2015 22:48
Miloš Biković ima novu devojku


Ana i Miloš su bili zajedno pre više od pet godina, a ponovo su pre nekoliko meseci počeli da se druže, kaže izvor za KurirMiloš Biković ima novu devojku, saznaje Kurir.

Glumac koga je publika zavolela zbog uloge Tirketa u filmu „Montevideo, bog te video“ zabavlja se s koleginicom Anjom Alač, ćerkom Vesne Čipčić i Aleksandra Alača.

U poslednje vreme par sve češće izlazi zajedno u provod. Prošle subote su pratili predstavu „Makbet“ u Ateljeu 212, a Kurirov paparaco upecao je golupčiće prekjuče, na premijeri filma „Igra u tami“.

Da pogledaju producentski prvenac Vuka Kostića, Biković i Alačeva došli su odvojeno, ali su pre projekcije popili piće i zajedno ušli u dvoranu. Njihovi pogledi govorili su više od reči, a mladu glumicu je nerviralo to što njenog kolegu na svakom koraku zaustavljaju fanovi da se fotografišu.

"Ana i Miloš su bili zajedno pre više od pet godina, a ponovo su pre nekoliko meseci počeli da se druže. Poslednjih nedelja viđeni su nekoliko puta u provodu. Ona se u međuvremenu skoro dve godine zabavljala s kolegom Rašom Vujovićem. Nakon raskida nije imala momka skoro godinu dana, a ljubav između nje i Miloša rodila se iz prijateljstva. Oni su završili glumu u klasi Dragana Petrovića Peleta, a trenutno rade zajedno u BDP", kaže izvor blizak paru.

Na premijeri filma bila je i Miloševa bivša Brankica Sebastijanović, kao i Nevena Božović, s kojom je Biković navodno bio u kratkoj vezi.

Kako bi proverili naša saznanja, kontaktirali smo sa Anjom, ali ona je bila nedostupna. Pozvali smo i Miloša, koji nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje naša saznanja.

"Ne komentarišem privatni život. Veliki pozdrav za moju klasu, kojoj je pripadala i Anja", rekao je Biković.


IzvorAnonymous
Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak