Jelisaveta Orašanin otela dečka Radi Manojlović

Blic 14.10.2015 19:12
Jelisaveta Orašanin otela dečka Radi Manojlović


Letos je provela nekoliko nedelja u Americi, a onda je raskinula sa glumcem Vukom Kostićem i započela vezu sa košarkaškim trenerom.Dugo se šuškalo da je pevačica Rada Manojlović ostavila košarkaškog trenera Momira Gajića zbog njegovog neverstva, međutim ona to nikada nije želela javno da prizna. O raskidu je prvi put otvoreno pričala za “Blic” kada je priznala da je Momiru zapravo smetalo to što je pevačica, njena popularnost i to što je stalno u medijima. Ipak, priča je drugačija...   

Naime, košarkaši trener Momir Gajić, kako tvrdi izvor blizak Radi, tražio je dovoljno dobar razlog da raskinu kako bi se posvetio novoj devojci, glumici Jelisaveti Orašanin.  

Jelisaveta je bila u vezi sa glumcem Vukom Kostićem pet godina, a raskinuli su još letos. Glumica je tokom leta na instagram profilu postavljala fotografije iz Amerike, a svi su se pitali gde je Vuk...  

- Jelisaveta je pre šest meseci upoznala Momira preko prijatelja koji je njegov brat. Tada je Momir bio sa Radom Manojlović, a ona sa Vukom Kostićem. Ipak, Jelisaveta je prva rešila da okonča vezu, dok je Momiru trebalo više vremena. Jelisaveta je odlazila i za Ameriku kako bi se viđala sa njim, dok je Gajić sve ređe dolazio u Beograd, što je nagoveštavalo kraj veze sa Radom. Gajić je u Beogradu proslavio rođendan pre tri nedelje na jednom splavu i tada je svima bilo jasno da više nije u vezi sa Radom. Ona nije bila na slavlju, dok je Jelisaveta bila najveselija gošća na žurki - otkriva izvor “Blica”.

Vuk odbija da poveruje 

- Ljudi izmišljaju. Mogu da pišu šta hoće, nema leba od toga - rekao nam je glumac. Kada smo ga pitali da li je i dalje u vezi sa Jelisavetom, moramo priznati da nas je zbunio odgovorom:
- Ne, mi smo svaki dan zajedno, ali nismo zajedno. Mi smo na nekoj pauzi - kaže Vuk. 

Rada: Želim mu sreću 

- Kada si nekoga voleo i sa njim proveo određeni deo života, onda je normalno da mu želiš sve najbolje i želiš da ta osoba bude srećna. Što se tiče te priče o Jelisaveti, mislim da nije tačna, ali ja im želim svu sreću ako se to ispostavi kao istina - rekla je Rada Manojlović za „Blic“. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak