Sloboda Mićalović: Kada bih se svidela Karleuši bila bih u problemu

Alo 02.10.2015 17:45
Sloboda Mićalović: Kada bih se svidela Karleuši bila bih u problemu


Nakon što je pevačica rekla da Sloboda i Dragana Mićalović nemaju stila, starija i popularnija sestra osetila je potrebu da joj na Fejsbuku odgovori.Jelena Karleuša kritikovala je u jednoj emisiji stil i oblačenje sestara Mićalović rekavši:

- Nisu kafe kuvarice, pa da se na javnim mestima pojavljuju sa rančićima, bez šminke, sa braon opranom i neisfeniranom kosicom. Primetila sam da glumice furaju taj stil - kežual drti, apa-drapa, baš me briga, neočešljana sam i nenašminkana ili krenula sam da bacim đubre, a u stvari idem na crveni tepih. E, to tako ne može! - rekla je JK gledajući snimak dolaska Dragane i Slobode Mićalović na reviju njihove tetke Verice Rakočević. 

Ali ni Sloboda Mićalović nije joj ostala dužna:

- Gospođa u boji kaže da se tako ne dolazi na reviju Verice Rakočević, a nije znala da je na meni upravo VR haljina! No, dobro je! Ne bi valjalo da joj se dopada kako sam se obukla. Bojim se da bih tu već bila u problemu - napisala je u komentarima statusa starije sestre Mirjane.

- Kutlača je, nažalost, zaboravila kako izgledaju normalni, veliki i skromni ljudi - stoji, između ostalog, u statusu Slobodine sestre Mirjane.

Supruga Vojina Ćetkovića nije želela dalje da se bavi pevačicom i njenim izjavama.

- Nemam komentar - ljubazno je rekla Sloboda Mićalović kada smo je pozvali.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak