Glumačka karijera Maje Mandžuke u Holivudu: Ako je to to - bolje da se vrati

24sata 01.10.2015 19:04
Glumačka karijera Maje Mandžuke u Holivudu: Ako je to to - bolje da se vrati


Maja Mandžuka je u poslednje vreme više osvajala pažnju kao devojka Filipa Živojinovića (sad već bivša devojka), a s novim ulogama se baš nije proslavila.Kada je pre nekoliko godina do nas stigla vest da je Mandžuka snimila kanadski film „2:22“ (2008) reditelja Filipa Guzmana i scenariste Majka Rosija, delovalo je da će to biti odskočna daska za holivudsku karijeru naše glumice. Pa, ne dešava se svakoj da dobije ulogu u filmu u kojem glavne role tumače face kakve su Val Kilmer, Robert Milano... Makar to bila uloga devojke po imenu Dži-Dži (GG), ljubavnice glavnog narko-dilera Kurtisa kojeg igra Piter Dobson.  

Međutim, Maja se izgleda zaustavila na „2:22“. Sledeća uloga u kojoj ste mogli da je prepoznate je uloga maserke u seriji Fosterovi. Da, kad biste pratili tu seriju, koja, ma koliko da je dobro ocenjena na IMDB-u, kod nas nije baš nešto zaživela.

I cela ova priča bi mogla da vam zazvuči kao totalni debakl mlade glumice, ako ne znate da - ona zaprav i nije više glumica. Naime, Maja, koja se proslavila sa "Munjama", sad radi kao producent u Americi. I, čim je i dalje tamo - izgleda da joj ne ide loše.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak