Mirkina rođendanska želja: Da budem dobra žena svom Vujadinu

Hello 28.09.2015 20:45
Mirkina rođendanska želja: Da budem dobra žena svom Vujadinu


Glumica Mirka Vasiljević proslavila je 25. rođendan u u poslastičarnic u društvu prijatelja, a suprug Vujadin Savić nije bio prisutan ali joj je pre ponoći poslao dirljivu poruku.U ponoć sam, pored zdravlja, poželela sebi da uspem sve da ishendlujem poslovno, da odnosi s Vujadinom budu dobri, da zadovoljim ulogu žene kako me ne bi zamenio – kaže glumica.

Vujadin je veoma nadaren, ume i te kako lepo da piše. Poslao mi je poruku u kojoj mi je zahvalio što sam uz njega šest godina, poželeo je da imamo puno lepih trenutaka, da nas život ne smrvi i da budem uspešna na poslovnom planu – kaže Mirka i dodaje da joj muž veoma nedostaje.

Mi smo u vezi od moje 19. godine. Već sam se navikla da na sve velike događaje idem sama, ali naravno da mi je falio na rođendanu. S druge strane, tako smo se podelili da oboje puno radimo kako bismo mogli da imamo bolji životni standard. Ja brinem o deci, pomažu mi roditelji, a on trenira. Jako sam umorna, ali ukoliko se bude dogodilo da se prezasitim poslom, naravno da će Vujadin preuzeti ulogu glave porodice, dok ću ja nastaviti da brinem o deci.

A za proslavu rođendana baš u poslastičarnici odlučila se pre nekoliko dana.

Želela sam da to bude nešto drugačije, a u poslastičarnici niko nije slavio. Bilo je nas dvadesetak, i uglavnom sam dobila želje da budem zdrava.


IzvorAnonymous
Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak