Izvini, Bikoviću: Ovi naši mladi glumci su mega frajeri

Blic 28.09.2015 17:51
Izvini, Bikoviću: Ovi naši mladi glumci su mega frajeri


Desi se tako da gledaš neki film i već posle treće kokice ti bude jasno da posmatraš stvaranje hita. Ali i lansiranja mladih glumaca u zvezde. Osim što su talentovani, glumci filma "Pored mene" su frajeri i po!Ove nedelje je u Beogradu premijerno prikazan film "Pored mene". Ako ste išli u srednju školu - film će vas naterati da se setite svih onih šaputanja po hodnicima. A za ovim glumcima biste se u njima - okretali.

Jeste Miloš Biković lep i lopta u "Montevideu" je okrugla, ali ovi momci dolaze. I devojke - biće vam drago.
 

Nikola Glišić 

Glišić glumi Strahinju, seksi košarkaša na kojeg se lože sve devojke koje ga vide. Doduše, čini se da on uopšte nije morao da glumi jer je stvarno jedan izuzetno privlačan momak. Kada se u filmu skine pod tušem kao da se cela sala napuni parom.
 

Andrej Pipović   


Andrej u filmu glumi Srbendu. I to sa baš velikim "S". Ulogu Matije namćora koji umesto dobro jutro počne da priča o genocidu i ratu u bivšoj Jugoslaviji izneo je sjajno. Ako vam čak i kroz masku mrguda neko pokaže da je sladak - totalni je frajer.
 

Slaven Došlo  


Mladi glumac koji je privukao možda i najviše pažnje je Slaven Došlo koji igra Lazara. Ne samo što je u filmu maestralno odigrao mladog homoseksualca koji se bori sa svojom sredinom već je uspeo da oduševi i muški i ženski deo publike.  

A, vala, posebno ženski. Sanjive oči i šeretski osmeh sigurno će istopiti mnoga srca.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak