Prevaren i dužan: Zoran Cvijanović završio na ulici

Pravda 29.08.2015 16:15
Prevaren i dužan: Zoran Cvijanović završio na ulici


Zoran Cvijanović našao se na ulici. Proslavljeni srpski glumac i producent ostao je bez stana i novca zbog prevare njegovog nekadašnjeg prijatelja i saradnika.„Zoran nema gde da prespava u Beogradu. Nije mogao da sanja da će od nekadašnjeg prijatelja i saradnika u biznisu doživeti takvu prevaru. U potpunom je rasulu bez novca i finansija“, kaže izvor jednih dnevnih novina.

Cvijanović je početkom 2000. godine pokrenuo biznis vezan za reciklažu s najboljim prijateljem, inače uspešnim producentom sa kojim je zajedno podizao kredite za nabavku mašina.

Od glumca je traženo da svoj deo udela u kompaniji prepiše na svog prijatelja kako bi podigli još jedan kredit. Druga strana to nikada nije učinila, a posle je Zoranu odbila da vrati njegov deo vlasništva. Stvar se još dodatno komplikuje jer je umetnik svom poslovnom partneru dao i poslednju ušteđevinu koju je namenio za ćerkino školovanje.

Loša vest po porodicu Cvijanović stigla je poslednjih dana jer je morao da napusti stan na Vračaru u kome živi, jer nije uspeo da isplati dugovanja od 70.000 evra i on se našao na ulici.

Glumac je oca smestio u starački dom, a u pomoć su mu pritekli Milorad Mandić Manda koji ga je angažovao u pozorištu „Boško Buha“ i Emir Kusturica na filmu „Na mlečnom putu“ kako bi mu makar malo olakšali situaciju u kojoj se našao.


Izvorovca
Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak