Aleksandar Radojičić dobio starateljstvo nad ćerkom

Mondo 21.07.2015 10:21
Aleksandar Radojičić dobio starateljstvo nad ćerkom


Glumac Aleksandar Radojičić uspeo da se nagodi s majkom svog deteta da on dobije starateljstvo nad ćerkom Ajom.Zvezda "Montevidea" Aleksandar Radojičić (28), dobio starateljstvo nad dvogodišnjom ćerkom Ajom.

"Balerina" iz filmova "Montevideo" i voditelj druge sezone muzičkog takmičenja X Faktor Aleksandar Radojičić, dobio je starateljstvo nad ćerkom Ajom koju je dobio u vanbračnoj zajednici sa bivšom devojkom Jelenom Melezović.

Radojičić je tokom sudskog procesa uspeo da se nagodi sa majkom deteta, pa je preostalo da se još na sudu potpišu papiri koji potvrđuju da je on i zvanični staratelj, piše "Kurir".

"Aleksandar i Jelena su se dogovorili da zajedno rade u najboljem interesu svoje ćerke. Zato i žele da sve ostane daleko od očiju javnosti, jer se poštuju i podržavaju", rekao je neimenovani izvor listu i dodao da su i Aleksandar i Jelena nakon raskida podneli zahteve za starateljstvo nad detetom, ali da će "glumac za manje od mesec dana biti i zvanični staratelj deteta, jer je Jelena nezaposlena".

"Ona se tome u početku protivila, ali je na kraju popustila, misleći na dobrobit njihove ćerke".

Radojičić je povodom ovoga rekao da "ne želi da priča o svom privatnom životu".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak