Pavlović: Čim je Đorđević pozvao, nije mi trebalo dva puta da razmislim

Novosti 10.07.2015 12:32
Pavlović: Čim je Đorđević pozvao, nije mi trebalo dva puta da razmislim


Još prošle sezone ga je Panatinaikos tražio, ali je Aleksandar Pavlović odlučio da ostane u Partizanu. Ali, kada je grčki klub preuzeo Aleksandar Đorđević usledio je poziv koji nije mogao da odbije.Još prošle sezone ga je Panatinaikos tražio, ali je Aleksandar Pavlović odlučio da ostane u Partizanu. Ali, kada je grčki klub preuzeo Aleksandar Đorđević usledio je poziv koji nije mogao da odbije.

- Čim me trener Đorđević pozvao, nisam mnogo razmišljao, nije mi trebalo dva puta da razmislim da bih doneo odluku. Složili smo se već posle prvog razgovora. Veoma sam srećan što dolazim u Atinu i što ću igrati za Panatinaikos - rekao je Pavlović za klupski sajt.

Jedan od razloga koji mu je pomogao da donese ovakvu odluku su sjajni navijači koje ima PAO.

- Srećan sam što ću igrati za jedan veliki klub, još veće istorije i igrača, ali i što će i srpski selektor biti trener. Bio je veliki igrač, ali i takav stručnjak. Nisam zaboravio ni sjajnu navijačku armiju Panatinaikosa, koja pravi čudesnu atmosferu na svakoj utakmici. Oni su kao Partizanovi grobari, jednostavno, mnogo vole svoj tim. Uradiću sve da ih ne razočaram. Znam odlično da ću u predstojećoj sezoni igrati za tim koji mi daje veliku šansu da se borim za Evroligu, što me čini posebno srećnim i zadovoljnim - zaključio je Aleksandar Pavlović.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak