Nikola Kojo doterao liniju

Blic 12.05.2015 21:59
Nikola Kojo doterao liniju


Klasičnom dijetom, redovnim treninzima, Nikola Kojo doveo je svoju kilažu na onu koju je imao u vreme kada je stasavao u jednog od naših najpopularnijih glumaca.Nikola Kojo bio je na vrhuncu popularnosti u vreme filma „Mi nismo anđeli”, i tada je bio sladak mršavi klinac za kojim su devojčice uzdisale. U međuvremenu je porastao, postao je prava zvezda, jedan od naših najboljih glumaca. Ali, sa slavom, pa ženidbom i troje dece došli su i kilogrami.  

U nekoliko poslednjih filmova Kojo je prosto prelivao sa ekrana, mada, priznajemo, to ništa nije oduzimalo njegovom šarmu i harizmi. Ipak, izgleda da su suvišni kilogrami dosadili glumcu, pa je rešio da ih se otarasi. U šou-programu „Ko je kod Koje” koji se svake nedelje prikazuje na RTS-u, iz emisije u emisiju gledali smo kako se Kojo topi. Iako je u jednoj od epizoda pojeo sve kiflice koje je spremila Hristina Popović, njegova koleginica u šouu, Kojo i dalje ima liniju dvadesetogodišnjaka. Kako saznajemo od ljudi iz okoline poznatog glumca, Nikola nije pod nekim specijalnim režimom ishrane.  

- Reč je o klasičnoj dijeti, a i počeo je redovno da trenira, što je dalo rezultate - kaže naš izvor.   

Nikola Kojo doterao liniju
                                                                         Nikola sa 30 kilograma manje

Napor vredan pažnje i pohvale, Kojo je ponovo onaj stari, i izgleda kao da je izgubio i 30 kilograma!  

- Jao, nemojte molim vas o tome... - rekao je popularni glumac kada smo ga pitali kako je i koliko smršao. Da je reč o podvigu, dokazuju i fotografije iz ne tako daleke prošlosti.

 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak