Промоција 'Заставиних' олдтајмера

РТС 07.05.2015 10:03
Промоција 'Заставиних' олдтајмера


"Застава олдтајмер клуб" из Шафхаузена организује 9. маја сусрет власника "Заставиних" олдтајмер возила. Долазак најавило око 30 заљубљеника у чувеног фићу и остале моделе из некадашње "Заставине" колекције.Застава олдтајмер клуб из Шафхаузена 9. маја организује други по реду сусрет власника "Заставиних" олдтајмера.

Своје учешће је већ најавило 30 власника ових возила, сазнајемо од Раденка Симића. Поред учесника из Швајцарске, очекује се и долазак заставиних лепотана из Немачке, Србије, Босне и Херцеговине, Хрватске и Словеније. Овај сусрет, поред дружења заљубљеника у "Заставина" возила, има за циљ и промоцију матице.

Програмом сусрета планирана је и вожња свих учесника, од клуба до града Штајн ам Рајн. Сусрет има и такмичарски карактер, тако да ће бити изабран и најлепши ауто, чијег власника очекује победнички пехар.

"Свако има своју неку љубав, којој је доживотно веран. Чланови Застава олдтајмер клуб из Шафхаузена, своју верност су поклонили моделима некадашњег аутомобилског гиганта из Крагујевца. Наш клуб је основан 2014. године и тренутно окупљамо око 15 чланова, власника "Заставиних" возила. Клуб је секција Српског клуба Шафхаузен из Шафхаузена, који је један од најстаријих српских удружења у овој земљи. Наш клуб је и члан Заједнице Срба Швајцарске", истиче оснивач и председник клуба Душко Продановић, и позива све заљубљенике у "Заставина" возила да својим учешћем увеличају ову манифестацију.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak