Program 'BG praksa 2015' od 1. jula do 30. oktobra

Tanjug 06.05.2015 20:02
Program 'BG praksa 2015' od 1. jula do 30. oktobra


Univerzitet u Beogradu i Gradska uprava pozvali su danas studente završnih godina da se prijave za učešće u programu Univerzitetska radna praksa "BG praksa 2015" koji će se ove godine sprovoditi od 1. jula do 30. oktobra.Kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, program omogućava studentima da obavljaju stručnu praksu u javnim i javnim komunalnim preduzećima, organizacionim jedinicama Gradske uprave, ustanovama kulture i opštinama i steknu praktična znanja, veštine i relevantno radno iskustvo tokom studija i tako unaprede akademsko obrazovanje. 

Program će biti realizovan kao četvoromesečna praksa uz mentorsku podršku, a planirano je da se sprovede od 1. jula do 30. oktobra. 

Prijavljivanje se obavlja isključivo elektronskim putem popunjavanjem formulara na sajtu Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu (www.razvojkarijere.bg.ac.rs), koji realizuje program u saradnji sa Gradskom upravom. Rok za prijavu je do ponoći 27. maja. 

U proteklih pet godina je, kako se dodaje, više od 1.200 studenata sa 24 fakulteta Univerziteta u Beogradu steklo prvo radno iskustvo u institucijama čiji je osnivač grad.

Tekst konkursa i Vodič kroz konkurs dostupni su na sajtu Centra za razvoj karijere, kojem se studenti mogu obratiti na broj 011 3207 419 ili na mejl centar@razvojkarijere.bg.ac.rs.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak