Krivična prijava protiv Milana Kalinića

Press 02.02.2015 09:08
Krivična prijava protiv Milana Kalinića


Protiv voditelja i glumca Milana Kalinića podneta krivična prijava zbog saobraćajne nesreće kod Brusa. Voditelj džipom prešao u suprotnu traku. Troje povređenih u mađarskom automobiluProtiv voditelja i glumca Milana Kalinića biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Kalinić (42) je u nedelju oko 11,40 u bruskom selu Dupci, upravljajući džipom “landrover” prešao na suprotnu stranu puta i sudario se sa automobilom marke “suzuki” mađarske registracije za čijim je volanom bio vozač F.G.(49). 

U policiji navode da je u nezgodi bilo troje povređenih, a među njima dvoje teže, vozač i putnica u ''suzukiju", dok je druga putnica u istom vozilu zadobila lake povrede. Kako saznajemo, Kalinić je bio sam u vozilu i nije povređen. Pored vozača, povređene su i putnice K.N. i D.K. 

Teže povređeni su van životne opasnosti i najpre su zbrinuti na Odeljenju intenzivne nege kruševačke bolnice. Uviđaj je izvršio zamenik Osnovnog javnog tužioca u Brusu u prisustvu patrole saobraćajne policije.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak