Otac bacio bebu kroz prozor, u stanu bili majka i još dvoje dece!

24sata 09.01.2015 14:03
Otac bacio bebu kroz prozor, u stanu bili majka i još dvoje dece!


Beba K.Z. stara 15 dana tragično je nastradala rano jutros, kada je otac B.Z. usled nervnog rastrojstva bacio kroz prozor stana na trećem spratu zgrade u Beogradu.U stanu su bili i majka bebe, kao i dvoje starije dece, devojčica od tri i po godine i dvogodišnji dečak.

Tragedija se dogodila oko 5.28 sati u Drinčićevoj ulici 9 u opštini Stari grad, a horor koji se odigrao u stanu, policiji je prijavio komšija.

Sumnja se da je otac devojčicu staru samo 15 dana usled nervnog rastrojstva bacio kroz prozor sa trećeg sprata na dvorišnu stranu zgrade. Na licu mesta vidljivi su tragovi krvi, i policijskog uviđaja.

- Dobili smo poziv jutros oko 5.28 sati i javljeno je da je otac bacio devojčicu staru samo 15 dana kroz prozor sa trećeg sprata. Lekarska ekipa je, na žalost mogla samo da konstatuje smrt devojčice. Otac koji ima između 35 i 36 godina uz policijsku pratnju je prevezen u psihijatrijsku bolnicu "Dr Laza Lazarević" - kaže za "Blic" doktorka Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Kako saznaje "Blic", osumnjičeni je živeo sa ženom sa kojom ima već dvoje dece, sina od dve i ćerkicu od tri i po godine. U trenutku tragedije i njih dvoje su bili u stanu, ali ih je majka čim se tragedija dogodila sakrila kod komšije.
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak