Porodica strepi: Molimo se da Valentina preživi

Alo 29.10.2014 23:39
Porodica strepi: Molimo se da Valentina preživi


Ne prestajemo da se molimo bogu da naša Valentina izdrži. Nadu nam daje to što je mlada, kaže Zoran Mihailović, otac devojke koja je stradala u udesu na Kružnom putu„Video sam ćerku u šok-sobi priključenu na aparate. Hteo sam da vičem od bola, suze su same tekle. Sada mi ostaje da molim boga da ona preživi“, obratio se okupljenim novinarima ispred kuće Zoran Mihailović, otac Valentine (19), koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći kod hotela „1.000 ruža“ kada su u sudaru sa kamionom poginuli Kristijan Fazlija (21), Danijel Domniković (20), Sead Kruezi (20) i Isidora Demir (21).

U nesreći kod hotela „1.000 ruža“ poginulo je četvoro Valentininih prijatelja

„Leži nepomično, pokrivena čaršavom do vrata. Lice joj je skroz izgrebano i ima veliku rasekotinu iznad levog oka. Doktori kažu da joj nije bolje i da čine sve kako bi joj zdravstveno stanje bilo stabilno. Održavaju Valentinu veštački u komi“, rekao je Zoran, dok je Valentinina majka Marina iza njegovih leđa jecala.

On je rekao da nije ni znao da je bila u vezi sa poginulim Danijelom i da je za tu vezu saznao iz novina.

Tužilaštvo tražilo pritvor za turskog kamiondžiju 

U porodici Mihailović tuga i neverica |

Drugo osnovno tužilaštvo juče je saslušalo vozača kamiona Era Islamija (56), turskog državljanina, koji je osumnjičen da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule četiri osobe. Takođe, tužilaštvo će predložiti pritvor do 30 dana, budući da se radi o stranom državljaninu.

Kristijan i Isidora 

Isidoru i Kristijana sahranjuju zajedno
U porodici Demir zavladao je muk. Na mestu gde je zalepljena Isidorina čitulja zastaju i stari i mladi, a zatim uz uzdahe nastavljaju dalje.
- Šta ti je život. Eto, Isidorini roditelji su planirali i spremali se za njenu svadbu, a sad... - sa setom je izgovorila komšinica i pognute glave ušla u kuću. Zbog prevelike tuge i stanja šoka, roditelji nisu bili u stanju da razgovaraju s novinarima, a kako saznajemo, Kristijan Fazlija, Isidora Demir i Sead Kruezi biće sahranjeni u četvrtak u 15 časova na Lešću. IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak