Kamion smrti: Vozač zaspao i zavio u crno četiri beogradske porodice

Blic 29.10.2014 09:09
Kamion smrti: Vozač zaspao i zavio u crno četiri beogradske porodice


Danijel Dominković (22), Kristijan Fazlija (20), njegova devojka Isidora Demiri (19) i rođak Sead Kruezi (20) vraćali su se sa svadbe kada je na Kružnom putu, kod motela “Hiljadu ruža”, nastupio užas.Sumnja se da je vozač šlepera zaspao za volanom i naleteo na “reno” kojim je upravljao Fazlija. Samo u jednom trenutku u crno su zavijene četiri porodice.

Dominkovićeva devojka Valentina Mihailović (20) teško je povređena i lekari Urgentnog centra se i dalje bore za njen život.

Vozač zaspao i zavio u crno četiri beogradske porodice
Nesreća za nesrećom: Majka Bakurija, otac, stric (okrenut leđima) i sestra Danijela Dominkovića

Do nesreće je došlo kada je šleper turskih registracija prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa “renoom klio” u kome su bili nastradali. Sumnja se da je vozač šlepera zaspao za volanom i naleteo na “reno” kojim je upravljao Fazlija.
Nastradali su se vraćali iz Barajeva, gde je Dominković bio kum na svadbi. 

Četvoro preostalih putnika na veselje su pošli sa njim, a do nesreće je došlo kada su se vraćali kući. 

Vozač zaspao i zavio u crno četiri beogradske porodice
Sudbina: Sead Kruezi je poginuo na svoj 20. rođendan

- Danijel živi u Nemačkoj, a u Beograd je došao pre četiri dana jer je kumovao na svadbi. Neutešna sam, izgubila sam još jednog sina, ostale su mi samo ćerka i unuka - plačući je juče govorila Dominkovićeva majka Bakurija, koja živi u naselju Medaković. 

Nedaleko od njih, u drugom delu naselja, žive porodice Fazlija i Kruezi, koje su u srodstvu. Brojni rođaci i prijatelji okupili su se juče u dvorištima kuća gde su porodicama izjavljivali saučešće. Plač i jecaji odjekivali su naseljem Medaković, a vidno uznemireni stanari okolnih kuća samo su odmahivali glavama.

- Ovo je nezapamćena tragedija. Svi smo u šoku. Vest je najteže primila Kristijanova sestra, koja ne prestaje da plače. Molimo vas da imate razumevanja, uništena nam je porodica - rekao je juče okupljenim novinarima Fazlijev mlađi brat Čeda. 

Ožalošćena porodica ispričala je da je Kristijan bio u vezi sa Isidorom Demiri više od četiri i po godine i da su planirali uskoro da se venčaju.

- Sve nas je taj Turčin zavio u crno. Srećom, Kristijanova majka nije ovo doživela. Umrla je pre nekoliko godina od bolesti - rekao je jedan rođak.


Dve kuće iznad porodica se okupljala i u domu Kruezija. 

- Seadovi roditelji su zanemeli od bola, a sada su otišli da identifikuju sina. Molimo vas, idite. Poginuo je na svoj dvadeseti rođendan - rekli su rođaci novinarima.

Vozač šlepera, turski državljanin, zadržan je u policiji i biće priveden na saslušanje kod zamenika višeg tužioca. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak