Nova tragedija u porodici: Savo Milošević ispratio strica na večni počinak

Kurir 23.10.2014 21:41
Nova tragedija u porodici: Savo Milošević ispratio strica na večni počinak


Duško Milošević Šejn (57), stric fudbalera Save Miloševića, koji je u ponedeljak poginuo u saobraćajnoj nesreći, sahranjen je juče u rodnom Johovcu. Oproštaju od tragično nastradalog čoveka prisustvovao je i čuveni fudbaler, na čije je uspehe Duško bio izuzetno ponosan.Savo je juče sve vreme bio uz Duškove sinove Jovicu i Radišu. Pomagao im je u pripremi sahrane i sa njima delio tugu.

Bio duša od čoveka

- Svi Miloševići se drže zajedno, pomažu se i čuvaju. Šejn je mnogo voleo Savu. Često je pričao o njemu i hvalio se njime. Bio je ponosan na njega i njegov uspeh i niko nije sumnjao da će Savo doći da se poslednji put pozdravi sa njim - kaže jedan komšija.

Duškovoj sahrani su pored supruge Jelice, sinova, bratanca Save i najuže familije, prisustvovali i prijatelji. Duško je sahranjen na seoskom groblju pored oca Milana, koji je preminuo pre 40 dana. Najmiliji su Duška ispratili dostojanstveno, ali niko nije mogao da sakrije bol s lica. Savo i njegova braća Jovica i Radiša brisali su suze dok je sanduk s Duškovim telom spuštan u raku.

- Šejn je bio duša od čoveka. Poginuo je pomagajući drugome. On je kobnog dana seo u traktor jer ga je komšija zamolio da mu pomogne i dotera mu kukuruz sa njive - u neverici pričaju komšije.

Savo je juče sve vreme bio uz Duškove sinove Jovicu i Radišu

Kako kažu, Duško nije stigao ni da ožali oca, a već se preselio kod njega.
- Crni barjak ne prestaje da se vijori na kućama familije Milošević. Ne stignu ni da prežale jednog člana, a već im drugi strada. Oni su od davnina gubili članove porodice u nesrećama, ali u poslednje četiri godine izgubili su njih petoro. Najpre je 2011. godine Savin deda ubio svog sina, a Savinog oca Stevu, pa je i sam preminuo u zatvoru godinu dana kasnije. Onda je 2013. poginuo Savin brat Andrija, a ove godine su umrli Milan i Duško - kažu komšije.

Usmrtio ga traktor

Podsetimo, Duško Milošević poginuo je kada je traktor, kojim je krenuo na njivu, izgubio kontrolu i udario u bedem. Duško je ispao iz vozila, koje je prešlo preko njega i zdrobilo ga.
- Žalosno je što je tako stradao. Mogao je još da poživi. Nije on star čovek. Imao je za koga da živi - dvojicu zdravih, pametnih i lepih sinova i suprugu. Umesto da sa njom dočeka duboku starost i da se zajedno raduju unucima, njega sada sahranjujemo - očajni su Duškovi prijatelji.

Zla kob
NADAMO SE DA ĆE NESREĆE PRESTATI

Duško Milošević je sedmi član familije Milošević koji je poginuo. Meštani Johovca ne prestaju da se pitaju kakva ih je to zla kob zadesila.
- Kao da ih je neko prokleo, a verujte da niko ne zna zbog čega jer su mnogo dobri ljudi. Nadam se da je Duškova smrt poslednja u ovoj familiji i da će ih nesreća konačno zaobići - pričaju u Johovcu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak