Ko je ubio Luku? Pomaci u istrazi, policija ima snimke

Telegraf 11.08.2014 15:00
Ko je ubio Luku? Pomaci u istrazi, policija ima snimke


Imamo solidnu saradnju sa policijom, postoje pomaci u istrazi, što nama kao roditeljima ne znači ništa sve dok se ne otkrije identitet ubice. Možemo samo da se borimo i nadamo da će se uskoro otkriti ko je pregazio Luku - rekla je Sanja Jovanović, majka mladića koji je pre 14 dana nastradao na Brankovom mostuU istrazi oko slučaja mladića, Luke Jovanovića, koji je nesrećno stradao na Brankovom mostu, kada je na njega naleteo “kantrimen”, po rečima njegove majke, Sanje Jovanović, ima pomaka, ali nažalost, još uvek nema konkretnih rezultata  koji bi ukazali na to ko je vlasnik vozila kojim je pregažen mladić. Ipak, nadu da će se slučaj uskoro rešiti roditeljima uliva konstantna saradnja i posvećenost policije.

Nakon što je Luka nesrećno nastradao, njegov otac je u nedelju i ponedeljak, 3. i 4. avgusta stajao na mostu i držao sliku svog sina u nadi da će to ubrzati proces istrage. Bojan Jovanović će i danas biti na Brankovom mostu, a sudeći po društvenim mrežama, podršku roditeljima, ali i policiji u pronalaženju počinioca će dati veliki broj ljudi.

Luka Jovanović je  nastradao 25. jula ove godine i posle 14 dana i pored oko osam kamera koje snimaju saobraćaj na Brankovom mostu – identitet vlasnika “mini moris kantrimena” nije otkriven.

Razgovarali smo sa Sanjom Jovanović, Lukinom majkom, koja nam je rekla da postoje neki pomaci u istrazi, ali da nema još konkretnih rezultata.

- Imamo solidnu saradnju sa policijom, postoje pomaci u istrazi, što nama kao roditeljima ne znači ništa sve dok se ne otkrije identitet ubice. Možemo samo da se borimo i nadamo da će se uskoro otkriti ko je pregazio Luku – rekla je Sanja Jovanović i dodala da je zahvalna svim ljudima i medijima koji su im dali podršku, ali i svima iz policije koji rade na ovom slučaju.

Da podsetimo, nesreća se dogodila kada je Luka Jovanović sa još trojicom drugara , u povratku iz grada, pokušao da sa kolovoza na Brankovom mostu pomeri “ladu” kojoj je otpao točak. Mladići su, u skladu sa zakonom i propisima, obeležili trouglom mesto na kom su bili zaustavljeni. Dok su gurali automobil iz srednje u skroz desnu traku u smera od Zelenog venca ka Novom Beogradu, velikom brzinom naišao je “mini moris kantrimen” i udario u njih. Luka je u nesvesnom stanju prevezen u Urgentni centar, gde je dan kasnije preminuo.

Oduzmimo pravo bahatim vozačima da oduzimaju živote našoj deci!

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak