Moderan radni kutak

Večernje novosti 10.09.2013 19:59
Moderan radni kutak


Napravite odgovarajući ambijent za nesmetani rad u domu. I dalje su dominantni stolovi od stakla, medijapana i plastike, ali vratili su se na velika vrata modeli od punog drvetaKada je u pitanju uređenje radnog kutka, imperativ ove sezone je da stolovi budu što je moguće uži i funkcionalniji. Posle dominacije super modernih stalaka za rad i kompjuter, izrađenih od stakla ili plastike u kombinaciji sa metalom, dekorateri su se opustili tako da sada svi materijali dolaze u obzir, kao i sve boje koje se uklapaju u ambijent.


Jedino pravilo je da radni kutak ne zauzima mnogo prostora, bez obzira na veličinu sobe odnosno doma, pa su dizajneri nameštaja osmislili vrlo praktična rešenja, koja se odlično uklapaju u različite stilove uređenja. Kako je laptop sve popularniji za korišćenje u svetu i kod nas u odnosu na kompjuter sa odvojenim monitorom, tastaturom i kućištem, to znatno štedi prostor i omogućava da se radni kutak posle rada transfomiše u atraktivni toaletni sto ili stalak za cveće, suvenire i druge sitnice. 

I dalje su dominantni stolovi od stakla, medijapana i plastike, ali vratili su se na velika vrata modeli od punog drveta, moderno dizajnirani. U zavisnosti od stola, bira se stolica za rad, anatomske fotelje preporučuju se osobama koje mnogo sede, a ukoliko vam je radni kutak u domu potreban samo da biste povremeno prekontrolisali elektronsku poštu i društeve mreže, dovoljan je i tabure koji posle upotrebe može da se podvuče pod radni sto ili da u dnevnom boravku posluži kao stočić i mesto za sedenje. Dekorateri čak predlažu i stilsku stolicu, koja kao kontrast deluje vrlo zanimljivo u super modernom enterijeru.

Moderan radni kutak

Veoma su popularni i funkcinalni radni stolovi koji imaju pregradu, u koju može da se smesti laptop posle upotrebe, kao i oni koji iznad ili sa strane imaju dovoljno prostora da se smeste knjige, kutije i pribor za rad.

Pogledajte još neke od malih radnih stolova sa brojnim ladicama koji izgledaju prosto neodoljivo.
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak