Unesite detalje u belo kupatilo

MojEnterijer 06.09.2013 16:51
Unesite detalje u belo kupatilo


Belo kupatilo ne treba da bude dosadno ili obično - potrebno je samo da znate kako da ih sredite, tako da budu šik, a ne samo klasična.Evo nekoliko saveta..

Tuš zavesa je jednostavan način da dodate malo boje i kreativnosti u svoje belo kupatilo. Najbolje od svega, možete je promeniti kad god poželite, ako se umorite od dezena i poželite nešto malo drugačije.

Upotreba svežih biljaka u vašem kupatilu je divan način da se povežete sa prirodom. Plus, saksijske biljke izgledaju lepo na beloj pozadini, stvarajući čistu, elegantnu i toplu prostoriju.

Ako želite belo kupatilo, onda samo napred i učinite da sve bude belo! Međutim, razbijte monotoniju, koncentrišući se na druge stvari u prostoriji. Na primer, gde postavljate kadu i ormariće, pošto to može da promeni izgled kupatila. Kao što se vidi na slici gore, kada u blizini prozora stvara šarmantan i dobro osvetljen prostor za kupanje.

Takođe, fokusirajte se na vrstu osvetljenja koje želite u kupatilu. Viseće lampe u jarkoj boji su divan detalj koji će upotpuniti izgled kupatila sa belim zidovima.

Možda ne razmišljate da postavite umetničkog delo u kupatilu, ali to je odličan način da se osveži prostor i učini vizuelno zanimljivim. Beli zid postaje savršen akcentni zid. Izaberite sliku ili fotografiju koja podstiče emocije. Izrazite se.

Belo kupatilo može da izgleda malo previše nezanimljivo i da liči na bolnicu, dakle uvek je dobra ideja da se unese nekoliko dodataka koji imaju teksturu. Zid od cigle je dobra ideja, jer se koristi bela boja sa teksturom da se stvori malo više karaktera i dubine. Druga opcija su elementi od drveta, kao što se vidi na slici. Drvene police i ormarići dobro se slažu sa belom i stvaraju moderan i topao izgled.

Kupatilo je savršeno mesto za dekadentno i luksuzno ogledalo, pa slobodno odaberite neko ekstravagantno ogledalo. Veliko ogledalo stvara iluziju većeg prostora. Izaberite ogledalo čiji ram sadrži boju ili šaru. Možete da se opredelite za zlatne ukrase i starinski ram, u zavisnosti od toga kakav dekorativni stil želite da postignete. Na ovaj način, ogledalo izgleda spektakularno u kontrastu sa belim nameštajem.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak